Omelet met wokgroenten lunchgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Snij de groenten in stukjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en roerbak de groenten met de gemberpoeder en komijn in ongeveer 4 minuten beetgaar. Haal de groenten uit de pan en houd deze warm onder een bord.
Klop de eieren met de melk los met een garde. Doe de rest van de olie in de koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan en bak op laag vuur tot het ei gestold is. Halveer de omelet en leg deze op 2 borden. Leg de groenten op de helft van iedere omelet en klap dicht. Strooi er eventueel wat koriander over.
Boodschappenlijstje:
400 g wokgroenten (eventueel restjes uit de koelkast zoals prei, paprika, ui)
2 eetl. olijfolie
1 theelepel gemalen gemberpoeder
½ theelepel komijnpoeder
4 eieren
40 ml magere melk
Eventueel koriander
Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.