Spitskool, groene kool of savooiekool, ze zijn nu volop verkrijgbaar en natuurlijk lekker door de stamppot.
Spitskool, groene kool of savooiekool, ze zijn nu volop verkrijgbaar en natuurlijk lekker door de stamppot. Maar de bladeren zijn ook leuk om te vullen. En om te eten, want doordat u met de vulling eindeloos kunt variëren, zijn koolrolletjes steeds kleine ‘cadeautjes’.
Groene koolrolletjes gevuld met gehakt en rijst
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
300 g zilvervliesrijst
1 groene kool
2 uien
1 teentje knoflook
1 rode en 1 groene paprika
olijfolie
300 g rundergehakt
2 theelepels chilivlokken
1 blikje tomatenpuree
6 eetlepels fijngesneden platte peterselie
400 g tomaatblokjes
100 ml groentebouillon (eventueel zelf getrokken of van natriumarm bl
Maak een gratis account!
Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.