Gezondheid & Aandoeningen zondag 19 februari 2017

Waar moet je als hartpatiënt bij het bereiden van een maaltijd op letten?

Waar moet je als hartpatiënt bij het bereiden van een maaltijd op letten? En wat mag je wel en niet eten?
Het KookCafé op locatie TweeSteden van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) in Tilburg geeft op deze en andere vragen een antwoord. Vijf hartpatiënten en hun naasten beten donderdagavond 9 februari de spits af.
 
De ziekenhuiskoks Twan van der Heijden en Leon Balmer lieten in ziekenhuisrestaurant Bies&Look zien hoe je met minder zout en minder verzadigde vetten toch een smakelijk diner op tafel kunt zetten. 
 
Lees verder op Tilburger.nl
 
 
 
Onze zorgboeken

Hulp en inzicht voor hartpatiënten en hun naasten

Onze zorgboeken Je hart, je leven staan vol met handige tips en duidelijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten. Ze bieden steun en helpen je op weg naar een gezonder en fijner leven. De boeken zijn binnenkort beschikbaar als papieren versie en e-book.

Heb je vragen of wil je alvast je interesse doorgeven? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Altijd op de hoogte blijven

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en belangrijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten? Met onze nieuwsbrief ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox. Zo mis je niets en blijf je goed geïnformeerd! Meld je nu aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Yvonne
Aysegül
Alvast ontzettend bedankt!

Help mee en doneer

Met jouw donatie kunnen we 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten onafhankelijk blijven ondersteunen.