Gevulde paprika’s hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Oventijd: 30 minuten
Voedingswaarde per persoon:
1780 kJ (425 kcal)
28 g eiwit
30 g vet (11 g verzadigd vet)
10 g koolhydraten (8 g suikers)
Boodschappenlijstje:
40 g pijnboompitten
2 rode en 2 gele paprika’s
1 ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
300 g rundergehakt
2 tomaten
Kaneel
Paprikapoeder
2 eetlepels verse gehakte peterselie
100 g geraspte Parmezaan
Ovenschaal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij de paprika’s overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten (laat eventueel de s
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan