Dit Melanzane Parmigiano recept is wat minder bekend dan de traditionele lasagna, maar oh zo lekker! In de besloten Facebookgroep Healthy Cooking @ Home is een video opgenomen over dit recept.
1 grote aubergine
3 á 4 flinke el kokosmeel / amandelmeel / boekweitmeel
1 ei
flinke scheut spa rood
1 tl zout
1 tl paprikapoeder
Olie om in te frituren
1 ui
2 tenen knoflook
300 gram gepelde tomaten of 400 gram verse tomaten
50-100 gram parmezaan of grana padano
1 bol buffelmozzarella
1 el rode wijn azijn
1 el italiaanse kruiden
1 el zoetstof (naar smaak)
- Verwarm de oven voor op 200 °C en de frituurpan op 180 °C
- Snijd de ui en knoflook fijn, en de tomaten in blokjes
- Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik
- Maak een beslag (ter dikte van pannenkoekenbes
Maak een gratis account!
Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.