Recepten zaterdag 13 juni 2020

Dit Melanzane Parmigiano recept is wat minder bekend dan de traditionele lasagna, maar oh zo lekker! In de besloten Facebookgroep Healthy Cooking @ Home is een video opgenomen over dit recept.

1 grote aubergine

3 á 4 flinke el kokosmeel / amandelmeel / boekweitmeel

1 ei

flinke scheut spa rood

1 tl zout

1 tl paprikapoeder

Olie om in te frituren

1 ui

2 tenen knoflook

300 gram gepelde tomaten of 400 gram verse tomaten

50-100 gram parmezaan of grana padano

1 bol buffelmozzarella

1 el rode wijn azijn

1 el italiaanse kruiden

1 el zoetstof (naar smaak)

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en de frituurpan op 180 °C
  2. Snijd de ui en knoflook fijn, en de tomaten in blokjes
  3. Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik
  4. Maak een beslag (ter dikte van pannenkoekenbes
    Maak een gratis account!

    Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan

    Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.