woensdag 5 juni 2019

Eet aardappelen ook eens met schil.

Eet aardappelen ook eens met schil. Vroeger deden we dat niet zo snel, waarschijnlijk omdat de schil toen een stuk dikker was en er vaak nog zand en klei aan kleefde. 
Tegenwoordig is de schil dunner en zijn de aardappelen al grondig gewassen. Dus niet schillen kan prima. Dat scheelt tijd. 
En daarnaast krijg je zo ook meer vitamines, mineralen en vezels binnen.
 
Biologische aardappelen hebben wel de voorkeur, vanwege eventuele resten bestrijdingsmiddelen die op gewone aardappelen kunnen zitten.
Onze zorgboeken

Hulp en inzicht voor hartpatiënten en hun naasten

Onze zorgboeken Je hart, je leven staan vol met handige tips en duidelijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten. Ze bieden steun en helpen je op weg naar een gezonder en fijner leven. De boeken zijn binnenkort beschikbaar als papieren versie en e-book.

Heb je vragen of wil je alvast je interesse doorgeven? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Altijd op de hoogte blijven

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en belangrijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten? Met onze nieuwsbrief ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox. Zo mis je niets en blijf je goed geïnformeerd! Meld je nu aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Yvonne
Marly

Misschien ook interessant

Alvast ontzettend bedankt!

Help mee en doneer

Met jouw donatie kunnen we 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten onafhankelijk blijven ondersteunen.