Soep met groenten is een perfecte manier om groenten bij de lunch binnen te krijgen.
Soep met groenten is een perfecte manier om groenten bij de lunch binnen te krijgen. En een (gepureerde) groentesoep als voorgerecht garandeert u alvast van een portie groente bij de avondmaaltijd. Door zelfgetrokken bouillon (zie tip) te gebruiken, weet u zeker dat de soep geen zout bevat.
Romige wortelsoep
Voorgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
500 g winterwortel
1 ui
25 g vloeibare margarine
3 teentjes knoflook
500 ml zelfgetrokken bouillon (zonder zout)
2 el honing
150 ml kookroom (light)
versgemalen peper
peterselie, fijngehakt
extra nodig: staafmixer
Maak de winterwortel schoon en snij in blokjes. Pel en snipper de ui. Verhit de margarine in een soeppan en bak wortel
Maak een gratis account!
Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.