woensdag 28 april 2010

Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque

Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque

Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque

Boodschappenlijstje:

  • 1 courgette, in ronde plakken
  • 1 gele paprika, in stukken (2,5 x 2,5 cm)
  • 1 bol buffelmozzarella, in plakken
  • 4 kerstomaatjes
  • Olijfolie
  • 1 el balsamico
  • Zout en versgemalen zwarte peper

Aan de slag
Bestrijk de courgette, paprika en kerstomaatjes met olijfolie. Grill de groenten aan beide kanten in een grillpan, tot ze gaar zijn en een mooi ruitje hebben. Haal de groenten uit de pan en laat ze afkoelen.
Maak nu de borden op: verdeel de courgette over de borden, vervolgens de mozzarella en dan de paprika. Leg een kerstomaatje bovenop.
Maak een dressing van 4 el olijfolie, 1 el balsamico, zout en peper en sprenkel dit over de groenten.

Dit recept verscheen eerder in het Hartbrug-Magazine

Bestel nu onze zorgboeken!

Hulp en inzicht voor hartpatiënten en hun naasten

Onze zorgboeken Je hart, je leven staan vol met handige tips en duidelijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten. Ze bieden steun en helpen je op weg naar een gezonder en fijner leven. Je kunt de boeken bestellen als papieren versie of e-book, los of allemaal tegelijk. Een must-have voor een gezond hart en een mooie toekomst!

Bekijk en bestel de zorgboeken

Altijd op de hoogte blijven

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en belangrijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten? Met onze nieuwsbrief ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox. Zo mis je niets en blijf je goed geïnformeerd! Meld je nu aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Marit
Marly

Misschien ook interessant

Alvast ontzettend bedankt!

Help mee en doneer

Met jouw donatie kunnen we 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten onafhankelijk blijven ondersteunen.