Dit recept is een ‘allrounder’, geschikt als ontbijt, lunch & diner, eenvoudig om mee te nemen, 3-4 dagen te bewaren in de koelkast en 1000 variaties mogelijk.
Instructies
Snijd de uien in halve ringen en de champignons in kwarten
Haal de vochtige kern uit de tomaten en snijd in reepjes
Gaar de paddenstoelen en ui in max 5 minuten met een beetje olie of boter
Breek de eieren in een ruime kom, klop ze los en breng op smaak met zout, peper en de kruiden.
Snijd de snijbiet in reepjes, voeg de snijbiet en tomaat toe aan de groenten, roer door en laat afkoelen
Meng nu de afgekoelde groenten met het ei
Bereiding in de pan
- Giet het mengsel in de pan en bak op laag vuur in de pan tot de bovenkant groten-
- deels gestold is, circa 8-10 minuten
- Gebruik de deksel of een bord om de tortilla om te draaien en bak de andere kant
- 5-8 minuten
Maak een gratis account!
Het hele artikel lezen? Maak gratis een account aan
Maak een account aan om gratis 3 artikelen te lezen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiologische wereld.