woensdag 23 januari 2019

Een hartige taart is lekker, maar het bladerdeeg is misschien wel een érg vette keuze.

Een hartige taart is lekker, maar het bladerdeeg is misschien wel een érg vette keuze. U kunt ook zelf deeg voor een hartige taart maken. Neem daarvoor 225 gram kwark en roer dit los met 3 eetlepels olijfolie. Zeef er 225 gram bloem (of half boem, half volkorenmeel) en eventueel wat zout boven en roer goed door. Kneed er met koele handen snel een soepel deeg van en bekleed een ingevette taartvorm met het deeg. 
Voeg de vulling toe en bak 40 minuten in een oven van 200 graden. Lekker met paprika en zalm, of prei en geraspte kaas, of broccoli met geitenkaas en hazelnoten.
Onze zorgboeken

Hulp en inzicht voor hartpatiënten en hun naasten

Onze zorgboeken Je hart, je leven staan vol met handige tips en duidelijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten. Ze bieden steun en helpen je op weg naar een gezonder en fijner leven. De boeken zijn binnenkort beschikbaar als papieren versie en e-book.

Heb je vragen of wil je alvast je interesse doorgeven? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Altijd op de hoogte blijven

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en belangrijke informatie voor hartpatiënten en hun naasten? Met onze nieuwsbrief ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox. Zo mis je niets en blijf je goed geïnformeerd! Meld je nu aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Aysegül
Yvonne

Misschien ook interessant

Alvast ontzettend bedankt!

Help mee en doneer

Met jouw donatie kunnen we 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten onafhankelijk blijven ondersteunen.